Post by condzanrumoufic on Feb 4, 2022 1:56:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد بسیاری از جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
عالی یه پیشنهادی برای ی کسانی که تازه دان میکنن که با الماس آخرین وسیله را بخرن اون طوری کلی پیشرفت میکنی
بازی سرگرم کننده ای بود! اما وقتی سطح 7 بودم و از بازی خارج شدم و وقتی برگشتم دوباره راه اندازی شد لطفاً این باگ را برطرف کنید
Android 2.3 و بالاتر; نسخه کنونی : 1.32.2; اندازه : 26M; این برنامه برای اجرا نیاز به
می خواستم از اینجا چیزی بخرم اما بعد بازیم را دوباره راه اندازی کردم و مجبور شدم بازی smh fix ur را شروع کنم
من عاشق این بازی هستم اما به دلایلی دیگر پیشرفت من را نمی بیند و کل بازی ام را باختم!!!! لطفا یک پچ درست کنید!!!
واقعا بازی خوبی است. واقعا سرگرم کننده است. من واقعا این بازی رو دوست دارم! اما من به آن 2 ستاره دادم زیرا پیشرفت شما را ذخیره نمی کند. قبل از اینکه متوجه این واقعیت شوید، دو بار به مدت 3 ساعت تمرین کردم.
دست و پا چلفتی نینجا بهترین بازی است که تا به حال هیچ تاخیری وجود ندارد! بعلاوه من دوست دارم درست کنم که آنها را در هوا پرواز کنم، در واقع بسیار سرگرم کننده است و او خوش شانس است که من او را وادار به پرواز می کنم زیرا ای کاش می توانستم پرواز کنم اما حداقل او پرواز می کند! به هر حال دقیقاً به همین دلیل است که من به آن رتبه پنج ستاره می دهم: کیفیت دوربین خوب، گرافیک شگفت انگیز و شخصیت های جالب دارد!
پیشرفت من پس انداز نیست احتمالاً به این دلیل است که من در اندروید 11 هستم، اما توسعه دهندگان باید در واقع با افرادی مانند من که از اندروید 11 برای حفظ پیشرفت بازی استفاده می کنم، کنار بیایند. من می خواستم این بازی را دوباره بازی کنم زیرا با توجه به اینکه در دوران کودکی بازی می کردم بسیار نوستالژیک است اما اکنون نمی توانم از آن لذت ببرم.
من عاشق این بازی هستم! بسیار خوب و طرح برجسته. من عاشق این هستم که چگونه می توانید شخصیت ها را تغییر دهید و خط استروی با گذشت زمان کنار هم جمع می شود و فقط در گلوی شما فرو نمی رود. با این حال، کنترل ها می توانند بهتر باشند. به طور کلی، یک بازی شگفت انگیز! نقد توسط: یک گیمر 11 ساله.
من عاشق این بازی هستم! تو او (نینجای دست و پا چلفتی) کمی لگ است، بازی با او سرگرم کننده است! بادکنکهایی را به پاها، بازوهایش بستم و او به هوا شناور شد. او و لیلی (نینجای دیگر، دوست کرا) به نظر میرسند که دارند سرگرم میشوند، اما واقعاً در حال آموزش یافتن کیرا هستند. کیرا گم شده است و آنها در حال آموزش هستند تا بتوانند او را پیدا کنند. من فکر می کنم چیزی که آنها باید تغییر دهند کیت نینجا است. به جای اینکه یک فلش به سمت بالا باشد، باید آن را به سبد سمت راست تبدیل کنند. اما باز هم، بازی عالی!!!!!
من دوستم را قبلاً این بازی را دیده بودم و به نظر سرگرم کننده بود، اما حتی نمی توانم آن را بازی کنم زیرا به من اجازه نمی دهد شرایط خدمات و خط مشی رازداری را پشت سر بگذارم. من چندین بار ادامه را فشار دادم و اجازه نمی دهد وارد بازی شوم. فشار دادن ادامه به من اجازه نمی دهد ادامه دهم، از این بابت بسیار ناامید هستم.
این بازی مورد علاقه مطلق من بود، اما پیشرفت من صرفه جویی نیست. من زمان زیادی را صرف کردم و حتی یک بسته خرید کردم و پیشرفتم از بین رفت، از جمله چیزهایی که خریدم.
•⊙باید بگویم که این قطعا یکی از برترین بازی هایی است که سازنده آن تلاش کرده است!♡ نحوه آموزش و تعامل با نینجا مرا سرشار از رضایت می کند! من ایده ای داشتم که در آن شما می توانید نینجای خود را برای تمرین و اسباب بازی بسازید. کار عالی روی بازی! تو لیاقتش را داری! (من در واقع یک بچه هستم. نه یک بزرگسال. :/)⊙•
خیلی بازی خوبی بهترین بازی جهان
دانلود Clumsy Ninja v1.33.2 بازی نینجای دست و پا چلفتی ...
clumsyninja - آموزش clumsiest نینجا در جهان به صورت رایگان در آندروید در حال حاضر!
من واقعا بازی را دوست دارم اما هر زمان که بازی را ترک می کنم و بعداً آن را بازی می کنم یک مشکل وجود دارد که همیشه سطح من را بازنشانی می کند و باید آموزش را دوباره انجام دهم لطفاً آن مشکل را برطرف کنید.
من دیروز بازی را انجام دادم و به سطح دو رسیدم و همه چیز را از دست دادم این بازی را دانلود نکنید مگر اینکه حاضر باشید همه چیزهایی را که برای آن کار می کنید از دست بدهید.
نینجا بیش از حد دست و پا چلفتی است، او روی سکوها نمی ایستد و وقتی به ندرت این کار را انجام می دهد بلافاصله راه می افتد. به همین دلیل نمی توانم از پلتفرم ها برای بدست آوردن xp استفاده کنم. همچنین خوب خواهد بود اگر آیتم های مسترینگ همچنان به شما سکه بدهند.
۲۰ سال پیش یعنی دقیقا من ۷ و ۸ سالم بود که این بازی رو داشتم و حالا من حامله هستم این بازی رو دیدم و تو گوشیم نصب کردم و خیلی خوش حالم که بعد از ۲۰ سال بازی مورده علاقم رو دیدم من دیانا دیانه هستم این بالا. اسم شوهرم هستش ما باهم فامیل بودیم پسر عمو و دختر عمو هستیم که حالا زن و شوهریم تا بعد بای بای
بازی وحشتناکی است و منظور من غیرقابل بازی کردن است زیرا این بازی واقعاً سرگرم کننده است. اما هرگز گیم پلی من را ذخیره نمی کند و همیشه در سطح 1 مجدداً راه اندازی می شود. اساساً حتی نمی توان آن را بازی کرد. یادم میآید سالها پیش این بازی چقدر سرگرمکننده بود، اما اکنون غیرقابل بازی است. خوب بچه ها که این بازی رو خراب کردند
درست است که من این بازی را دوست دارم چیزهای زیادی برای و داستان دارد و باعث خنده ام می شود، اما... 2 مشکل بزرگ وجود دارد. مشکل 1. من اینجا در فروشگاه دیدم که شما Top critcal view A 3 Star را قرار دادید؟؟؟؟ 1 ستاره بود رفیق پلاس من آن را خواندم و او اصلاً اینطور نیست، بنابراین لطفاً دیدگاه انتقادی را 1 یا 2 ستاره قرار دهید 🌟 متشکرم مشکل 2. لطفا انجام شود
این یک بازی واقعا شایسته است. مشکل من این است که 1. وقتی نینجا را روی یکی از برجها قرار میدهم، او درست از آن میرود که آزاردهنده است، زیرا من حتی برای بردن او به برج 2 تلاش میکنم. سنسی گاهی از من میخواهد که چیزهایی را در سطح بعدی بخرم، بنابراین من قبل از اینکه بتوانم کار را انجام دهم، باید بیشتر و بیشتر تمرین کنم. واقعا بازی خوب و خنده داری است اما با این مسائل جزئی برای من خیلی لذتبخش نیست.
از این بازی متنفرم، آن را توصیه نکنید. تعمیر آیتم ها خیلی طول نکشید و از آنجایی که اقلام خیلی سریع درست نمی شوند، زمان زیادی طول می کشد تا سطح و کمربند بگیرید و برای برخی از ماموریت ها باید اقلام بخرید اما برای خرید باید سطح خاصی داشته باشید. آنها و اتمام آن تلاش زمان زیادی می برد. همچنین، وقتی پول میخواهید، خیلی وقتها از کالا پول دریافت نمیکنید!
دانلود بازی نینجا برای اندروید Clumsy Ninja v1.29 - پاتوق یو
بازی فوق العاده ای که من خیلی از آن استفاده می کنم. اما اکنون یک مشکل بسیار بزرگ وجود دارد. هر جا که صفحه را لمس می کنم جایی نیست که آن را برمی دارد. هنوز هم مثل گذشته است، با این تفاوت که الان اصلاً نمیتوانم از آن لذت ببرم، زیرا انجام کارهای اولیه مانند بلند کردن او سخت است. خوشحال می شوم اگر بچه ها بتوانید آن را حل کنید تا من بتوانم دوباره این بازی فوق العاده را بازی کنم.
من سطح 57 بودم، این بازی را دوست داشتم، ماه ها هیچ مشکلی نداشتم. من یک به روز رسانی نرم افزاری روی دستگاهم انجام دادم و وقتی برگشتم تا کار مسترینگ همه موارد را تمام کنم، همه چیزهایم از بین رفته بود. که هیچ معنایی ندارد. هرگز به من اجازه نمی دهد وارد حساب Google خود شوم، که آن را بدتر می کند. بنابراین، پس از چند قطره اشک، سعی کردم دوباره شروع کنم، اما اکنون، هر بار که برنامه را ترک می کنم، همه چیز پاک می شود. من دیگر نمی توانم پیشرفت کنم. من خیلی ناراحتم و احساس می کنم وقتم را تلف کرده ام. لطفا این را اصلاح کنید.
Clumsy Ninja 1.27.0 - بازی نینجای دست و پا چلفتی برای ...
دانلود بازی clumsy ninja اندروید - گیم سیب
من سالها این بازی را بازی کردم، این بازی اولین بازی با سرخوشی شگفت انگیز بود و اکنون اصلاً کار نمی کند. رزولوشن خراب است، من یک Moto G7 دارم که اوایل امسال عرضه شد. بازی در حال دریافت گزارشهایی مبنی بر از دست دادن تمام پیشرفت خود است، شما دادههای ابری را حذف کردهاید و اکنون فقط محلی است، همچنین گزارشهایی مبنی بر عدم ورود افراد به بازی به دلیل شرایط سرویس/خطمشی رازداری صفحه نمایش وجود دارد که نمیتوانید از آن عبور کنید. چون وقتی دکمه ادامه را فشار می دهید دوباره باز می شود
من سالها این بازی را داشتم و با دخترم بازی کردم. من اخیراً یک تلفن جدید دریافت کردم و از آن به بعد نتوانستم نمایه خود را برگردانم. من در گذشته گوشی را تغییر داده ام و مشکلی نداشته ام، نمی دانم آیا این یک مورد به روز رسانی است یا چیزی، اما نمی توانم وارد حساب Google خود شوم. من به تنظیمات می روم و همانجاست اما وقتی روی آن کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد. اگر این مشکل حل شود، رتبهام را تغییر میدهم، اما تا آن زمان، نه دخترم و نه من دیگر نمیخواهیم آن را بازی کنیم.
"بازی برای اجرا به مجوز زیر نیاز دارد" چرا به مخاطبین من نیاز دارید؟ چرا می خواهید تماس های تلفنی را مدیریت کنید؟ چرا به تمام فضای ذخیره سازی من نیاز دارید؟ صادقانه بگویم، مقدار تبلیغات و مجوزهایی که برای انجام تقریباً هر بازی در حال حاضر نیاز دارید واقعاً آزاردهنده است، بازی قبلاً خوب بود، تا زمانی که همه اینها شروع شد.
Clumsy Ninja 1.32.2 - دانلود بازی نینجای دست و پا چلفتی ...
من این بازیو قبلا هم داشتم واقعا عالیه سرگرم کننده ها از من میشنوی نصبش کن بهت قول میدم نت تو حدر نمیدی و هر کسی که فوش میده حتما تربیه خانواده گی نداره یعنی پدر و مادرش هم مثل خودش بی ادب هست بازم دل خودتون که نصب کنید میکنید. یا نمیکنید هر جور میل خودتون هست😊😊😊😊😊😊😊😊😊
بازی عالی من این بازی را در گوشی بابام داشتم
این بازی فوق العاده است! من دائماً آن را پس از ساییده شدن دوباره بارگیری می کنم (در حدود سطح 19، بالا بردن آن بسیار سخت تر می شود) اما هنوز آن را بسیار لذت بخش می دانم. زمانی که احساس میکنید برای رفتن به دیوار یا مکانی که نینجای کوچولوی شما همیشه در آنجا خواهد بود به مقداری فیزیک نیاز دارید، بازی خوبی است. ممکن است بگویم قیمت چیزها کمی زیاد است، آنقدر شکایت نیست، اما برای گفتن چیزی در مورد آن کافی است.