Post by condzanrumoufic on Feb 4, 2022 1:26:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox primogemlər ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
A,məndə yükləmişəm zor oyundur ,mən günü yüklədim
Ela Çox
Çox gözəldi mən burda ən axırdakı traktoru bidə ağını birdə o maşını almışam hələ o axırdakı ağac kəsən birdə yığan maşınları da almışam 6 dənə torpağım var
Fermerçilik simulator 3d
Çox pis sükan mövcud deyil Bu oyunlarda biz özümüzə sürmək imkanı verməliyik
Afjal(♥ω♥*) əvvəldən bu axşam nahar edir və sonra biz sizə sabah məktəbə gedən uşaqlarla kömək edə bilərik, ona görə də mən 🔙 💪-a gedəcəyəm indi bunu yenidən necə edəcəyim barədə heç bir fikrim yoxdur və bu Gecəniz xeyrə qalsın mənim 😍 bu gün və sabah növbəti istirahət günüm üçün 🌃 və ən yaxşısı budur ki, indi və təkrar-təkrar yatıram, sizinlə gözəl bir gün və 🌃 və şirin 🍠 kartof qızartması olacam və əla olacam həftə sonu və biz əla bir gün olacağıq və mən hər gün yaxşı olacağam və bunu bir neçə müddətə etməliyəm
Cox gözəl iqradı
fs 14 kimi həqiqətən maraqlı bir oyundur, bütün idarəetmələr çox heyrətamizdir, ona görə də ona beş ulduz vermək istəyirəm, amma bu barədə bir təklif vermək istəyirəm, zəhmət olmasa, drenaj sistemi ilə bitkilərə suyu verin, satın alın və satın. heyvanları və yeni yolları düzəltmək üçün qayanı sındırmaq üçün yeni bir maşın sistemi əlavə edin və s....
Bu əla idi! Mən oyunu sevirəm. Bir az çətin, lakin əyləncəlidir.
Yaxşı qrafika, lakin bir az səhv, az yer və farming simulator 20 hmmmmm necə yükləmək olar🤔 mən bu oyuna 4 ulduz verirəm FS 20-nin pulsuz olmasını istərdim🤔
Tərəqqi google play-də yadda saxlamaq və ya əvvəlkini yükləmək mümkün deyil
Gözəl qrafika və idarəetmələr əladır
Videoya baxmaq və oyunda 25000 rupi almaq variantı var.amma əlavəyə baxdıqdan sonra 25000 rupi vermirlər.ona görə də bu problemi həll etməlidirlər.ona görə mən bu oyuna yalnız üç ulduz verirəm.amma digər tərəfdən bu oyun çox yaxşıdır
Ovçular üçün haunted 2016 torrent vasitəsilə də 3д. ... Və oyun farm simulator 2016 android pulsuz. Ulduz луже. ... Simulyasiya kağız torrent.
Oyun gözəldir, lakin becərmək və məhsul yığmaq çox vaxt aparır
Mən oyunun mahiyyətini sevirəm. Bununla belə, izləyə biləcəyiniz əlavələr sizə o qədər pul verir ki, hətta əkinçiliklə məşğul olmağa belə ehtiyacınız yoxdur. Həm də oyunu yalnız bir dəfə oynamalı oldum, hər dəfə oyunu açanda o, cavab vermədi və telefonuma yaxınlaşaraq sistem UI cavab vermədi. telefonumu yenidən başlatdıqdan və proqramı sildikdən sonra belə.
Farming Simulator 16 adds forestry to the agricultural lifestyle ...
Yaxsi oyundu pis deyil helebir heqiqidi pis deyil
Mən pul almağa çalışırdım, amma imkan vermədi. Bundan sonra oyun pozulub
yaxşı oyundur, lakin avtomobilləri idarə etmək üçün sükan əlavə etsəniz daha yaxşı olar
Niyə bluetooth ilə dostlarımla birdən çox oyunçu oynaya bilmirəm?
Yaxşı oyun. Ancaq BMW, LAMBORGHINI, FERRARI kimi daha çox avtomobil əlavə etməlisiniz.
Cox gozel oyundu
Çox gözəl oyundur hamıya tövsiye edirem
Əvvəllər yaxşı işləyirdi, mən 5 ulduzla qiymətləndirdim. Ancaq indi giroskopdan istifadə edərək avtomobilləri idarə etmək çox çətindir. Əsasən özbaşına çevrilirlər. Bir çox başqaları da öz rəylərində eyni problemi bildirdilər. Mən hətta yenidən quraşdırmağa cəhd etdim, amma alınmadı. Çox məyus..
Əla oyundur, amma mən istərdim ki, maşınlardan düşüb xəritəni böyüdə biləydin, bundan başqa oyunu yükləməyini tövsiyə edirəm.
Bu yaxşı oyundur, lakin köməkçidə bəzi yeniləmələrə ehtiyac var və yun tökmədə köməkçidə bəzi problemlər var, ona görə onu düzəltməlisiniz və ot doldurucu zavodda bir bölmə doldurursa, köməkçi nxt bölməsinə getmir, ona görə də yeniləməyə ehtiyacınız var problemlərdir
Simulyasiya otaqları 3д rus download. ... Car mechanic simulator 2016 vasitəsilə yandex disk. ... Moda farming simulator 2015 kart еленовка.
Mənim əsas baxışım 2018-ci il təsərrüfat simli icmalında tapılıb. Bu oyunlar əladır. Bir az real pul xərcləməyə dəyər. Playstore-da tapdığım ən yaxşı simlərdən bəziləri. Hər şey əla işləyir. Heç bir nasazlıq yoxdur. Çox əyləncə və reallıq tam qarışıb. Mükəmməl reklam nəzarəti, izləmək və mükafatlar əldə etməyi öz seçiminizə buraxır. 2016 və 2018 sims 3 aydır oynadığım yeganə şeydir. Digər oyunlarım tənhalaşır! Darıxdırıcılıqdan uzaq, məşğul olursunuz. Yalnız vaxt məhdudiyyəti məhsulu vaxtında almaqdır.
Sürməyi öyrətmək üçün oynamaq çox yaxşı oyundur, lakin 144mb oyundur
Şəkillər çox gözəldir amma real deyil
Farming Simulator 16 is released on the iOS simulator farmer's work. The project has developed a studio Giants Software, which is the same team
Sükan işləmir. Mən yaxşı sürüyəcəyəm və maşın birdən bir tərəfə dönəcək. Telefonu bir neçə dəfə əydikdən sonra sükan geri qayıdacaq. Daha uzağa sürməyə başlayıram, amma tezliklə baş verənləri təkrarlayır. Çox sinir bozucu!
Mən oyunu yüklədim və həqiqətən şok oldum, heç bir təlimat yoxdur, belə ki, siz əvvəl kompüterdə oyunu oynamamısınızsa, ilişib qalacaqsınız, nə edəcəyimi və hara gedəcəyimi bilmirəm, ona görə də oyunu siləcəyəm, çünki bu çox bezdirici
Mən yükləmişəm çox gözəldir oynamağı dəstəkləyirəm
Farming Simulator 16 скачать 1.1.2.6 (Мод
salam ela oyundu ağac bicmenin qiymetini azolsayı yaxşiolardı
BİR XƏT VAR Görün nə olub ki, mən bir dəfəyə qədər bu oyunu müntəzəm oynayıram, əkin maşınım heç bir toxum səpə bilmir. Heç bir toxum faizi göstərilmir və bu, çox əsəbidir, çünki toxum səpin əsas funksiyasıdır. oyun zəhmət olmasa həll etməyə kömək edin
Yaxşı oyunçu ƏLAAAAAAAAAAA